pondělí 5. ledna 2015

Tři králové 2015

 
 
I letos přišli tři králové Kašpar, Melichar a Baltazar ( Láďa a Vojtík Hokešovi a Venda Pešan) s hudebním doprovodem - Alenkou Hokešovou hrající na housličky. Obešli všechna stavení, kde zazpívali a požehnali stavením nápisem K M B.
Letošní tříkrálová sbírka byla určena pro Spolek Aktivní Chodeč a větší část bude předána Domově důchodců v Horní Vidimi.
Děkujeme dětem za udržení tradice a Vám všem, kteří jste přispěli na sbírku.

1 komentář:

  1. Some of our purchase investigate producing is actually involving $20 for you to $50 UNITED STATES DOLLAR in each 1000 text composed (price may differ determined by excellent) as well as every single venture is usually around four thousand to be able to 6000 terms (You'll find quite a few tasks to make available) We'd perform really strongly on you offering you the many exploration guidance necessary (academics diary documents, content services) to assure few days from full week that you are increasing the skillset and also improving upon. https://imgur.com/a/JPtubPr https://imgur.com/a/uvgmoCa https://imgur.com/a/QqHLPJi https://imgur.com/a/eTBos2l https://imgur.com/a/lVWYbTa https://imgur.com/a/JqHw3Lm https://imgur.com/a/dwt50Jl

    OdpovědětVymazat